يکشنبه شب گذشته، نخستين جشن سالانه موسيقي ما درحالي برگزار شد که همايون شجريان بيشترين جايزه اين جشن را با خود به خانه برد و سهراب پورناظري از اميدهايش به آينده روشن چهار سال پيشرو گفت.
در اين مراسم سهراب پورناظري که با پاي شکسته بر صحنه حضور داشت گفت: خوشحالم براي نخستين بار تمامي اهالي موسيقي پاپ و سنتي در همه سنين از پيشکسوت گرفته تا جوانترها جملگي زير يک سقف جمع شدهاند . اين نوازنده ادامه داد: من سهراب پورناظري هستم متولد سال 62 و از 12 سالگي وارد عرصه موسيقي شدم. پدرم کيخسرو پورناظري موسس گروه شمس است و فکر ميکنم چند صد کنسرت و آلبوم روانه بازار شده که من هم در آن نقش داشتهام. اما من منظورم از اين سخنان معرفي خودم نبود بلکه ميخواهم بگويم نسل من کساني هستند که هم مورد تشويق قرار گرفتهاند و هم مورد انتقاد، بنا براين شکست و پيروزي را باهم چشيدهاند.
وي افزود: امشب ميخواهم درباره موضوعاتي حرف بزنم که پس از سالها احساس ميکنم امکان گفتنش را پيدا کردم زيرا ماه گذشته در کشور ما اتفاق ويژهاي افتاده و کسي رئيسجمهور شده که پس از سالها دغدغه موسيقي را درک ميکند ودر فيلم تبليغاتياش از صداي استاد شجريان استفاده ميکند .
عضو گروه شمس ادامه داد: بالاخره بعد از مدتها ما انرژي گرفتيم. اما متاسفانه هنوز چيزي به عنوان موسيقي حرفهاي نداريم. هنوز بعد از گذشت سالها مارکتينگ و سالن خوبي در عرصه موسيقي نداريم و موسيقي مثل هميشه اولين هنري بوده که به آن ضربه وارد شده و نتوانسته به جايگاه مورد نظر خود دست پيدا کند چرا که رسيدن به اين جايگاه بدون حمايت دولت ممکن نيست. او ادامه داد: متاسفم ميگويم درحالي که موسيقي ما تا اين اندازه غني است و پر از اساتيدي است که به حق موسيقي ايران مديون تکتک آنان است اما بدبختانه شاهديم در کشورهاي ديگر دنيا آن گونه که بايد وشايد موسيقي ما را نميشناسند. علاقمندان موسيقي ديگر کشورها اگر در هر سالن دنيا بدانند که حتي يک هندي برنامه دارد بدون اين که گروه موسيقي را بشناسند براي تماشاي آن برنامه از مدتها قبل برنامهريزي ميکنند اما متاسفانه به دليل اين که هميشه موسيقي درکشور ما مهجور و حتي مانند ميوه ممنوعه بوده هيچگاه نتوانستيم در دنيا براي موسيقيمان جايگاهي درخور شان حقيقي اين موسيقي بسازيم زيرا اين مهم بدون حمايت دولت امکانپذير نيست. وي افزود: من اين شانس را داشتهام که براي اجرا به سفرهاي مختلف رفتهام و ديدهام که دولتها از هنرمندانشان حمايت ميکنند. پس از شما ميخواهم اين بار دست به دست هم دهيم و مطالبات به حق خود را پيگيري کنيم. وقتي رييسجمهور منتخب در فيلم انتخاباتي خود و مناظرهها از علاقه خود به موسيقي و شجريان حرف ميزند پس اين حق ماست که اين بار مطالبات خود را پيگيري کنيم و در اين چهار سال نهايت تلاش خود را انجام دهيم تا موسيقي ايراني را به دنيا معرفي کنيم. اين سخنان پورناظري با تشويق پيدرپي مخاطبان حاضر در سالن همراه شد تا آن جا که او با پاي شکسته مجبور به برخواستن از صندلي و تعظيم به تماشاگران حاضر در سالن شد. او پس از صحبتهايش به اجراي برنامه با گروه خود پرداخت.
اما در بخش اهداي جايزه به برگزيدگان که مهمترين بخش برنامه محسوب ميشد و احسان عليخاني، اجراي آن را بر عهده داشت؛ بهترين قطعه موسيقي سنتي در سال 91 در دو بخش کارشناسي و مردمي معرفي شد.
همايون شجريان برگزيده شد
در اين بخش قطعه موسيقايي «رودابه و زال» با خوانندگي همايون شجريان به عنوان قطعه منتخب دو شاخه کارشناسي و مردمي معرفي شد که اين خواننده جوايز خود را در حضور محمد سرير، محمد علي بهمني و مجيد درخشاني دريافت کرد.
همايون شجريان پس از دريافت تنديسش در سخناني گفت: